3 juli 2021 - Suske en Wiske Stripboekenplein

Wil je zien welke beurzen er nog aankomen, of wil je juist bespreken hoe het was? This is the place to be!
Plaats reactie
Niels74
Suske en Wiske Megafan
Berichten: 205
Lid geworden op: 22 feb 2012, 23:14

3 juli 2021 - Suske en Wiske Stripboekenplein

Bericht door Niels74 » 09 jun 2021, 20:45

Op ZATERDAG 3 JULI 2021 van 10 tot 16u organiseert de Antwerpse Bibliotheek Permeke voor de allereerste keer het SUSKE EN WISKE STRIPBOEKENPLEIN.

Het is het eerste stripevenement sinds de versoepelingen dat toelaten. Deze beurs wordt buiten georganiseerd (op het plein voor de bibliotheek en op wandelafstand van het Centraal Station) en kan dus doorgaan volgens de richtlijnen. Diverse standhouders uit België en Nederland hebben hun aanwezigheid al bevestigd. Er zal een ruim aanbod aan stripboeken en -curiosa zijn, met extra aandacht voor alles wat met Suske en Wiske te maken heeft. Het Suske en Wiske Museum uit Kalmthout zal er zijn met een leuke activiteit en ook De Fameuze Fanclub, de officiële Suske en Wiske-vereniging, is van de partij! Volg zeker de Facebookpagina van het evenement voor updates.

Het Suske en Wiske Stripboekenplein is gratis toegankelijk en ideaal te combineren met de Suske en Wiske-expo Suske en Wiske in 't stad - De Antwerpse avonturen die van 1 juli tot en met 1 augustus (eveneens gratis) te bezichtigen zal zijn in Bibliotheek Permeke aan het De Coninckplein. Daar zullen heel wat originele tekeningen te zien zijn van Suske en Wiske-avonturen die zich afspelen in Antwerpen, met als topstukken de originele pagina's van het iconische album 'De rammelende rally'. Daarnaast is er een route uitgestippeld door de stad langs Antwerpse trekpleisters die een rol spelen in Vandersteen bekendste reeks. Een bezoek aan Antwerpen zal voor Suske en Wiske-fans uit Vlaanderen én Nederland dus zeker de moeite zijn.

Meer info op:
www.permeke.org/suskeenwiske/stripboekenplein
www.permeke.org/suskeenwiske/expo
Facebookevenement: Suske en Wiske Stripboekenplein

Plaats reactie