Betuwse Stripbeurs 6 en 7 april 2013

Wil je zien welke beurzen er nog aankomen, of wil je juist bespreken hoe het was? This is the place to be!
Plaats reactie
striphooligan
Bezoeker
Berichten: 7
Lid geworden op: 07 feb 2007, 09:12
Contacteer:

Betuwse Stripbeurs 6 en 7 april 2013

Bericht door striphooligan » 07 mar 2013, 09:29

Er is van alles te beleven tijdens de eerste Betuwse Stripbeurs met als motto “Flipje ontvangt zijn vrienden en collega’s”:
In de zaal zijn kraampjes van uitgeverijen, stripspeciaalzaken en particulieren met allerhande soorten stripboeken en comics (nieuw, tweedehands en antiquarisch) en stripgerelateerde artikelen (zoals T-shirts, buttons, zeefdrukken enz.).
Daarbij, veel meer dan in Nederland gebruikelijk is, een keur aan buitenlandse en Nederlandse striptekenaren, scenaristen en inkleurders.
Alle genres zijn daarbij vertegenwoordigd: humor, avontuur, SF, Fantasy, manga enz. en dat voor alle leeftijdsgroepen.
Daardoor ligt de nadruk op het contact met de stripauteurs, wat deze beurs zo aantrekkelijk voor jong en oud maakt . De bezoeker kan, met een signeerticket, bij een tekenaar een tekeningetje met opdracht laten maken in een stripboek en kan zo de tekenaar(s) van dichtbij aan het werk zien en er met hen over praten. En wat is er mooier voor de (toekomstige) liefhebber dan een speciaal voor hem gemaakte tekening te krijgen van de auteur in je pas aangekochte en/of favoriete stripalbum.
Voor de kinderen zijn er bij een aantal tekenaars, aparte signeersessies zonder verplicht ticket.

Tussendoor is er de mogelijkheid om in de ‘bakken’ bij de kraampjes te snuffelen naar ontbrekende strips voor je verzameling of nieuwigheden te ontdekken. Daarbij kom je zeker in contact en in gesprek met andere bezoekers over je hobby of over al het nieuwe wat je hier misschien voor het eerst ziet; eventueel onder het genot van een drankje of andere consumptie.
Kortom: dit mag je niet missen!

www.betuwsestripbeurs.nl

Plaats reactie